6 signala da duhovi žele da komuniciraju sa Vama

Ne ignorišite: 6 signala da duhovi ŽELE DA KOMUNICIRAJU SA VAMA!

Ukoliko vam se dogodi nešto od ovoga, zaboravite na strah od nepoznatog i slušajte svoju intuiciju!

Kada osoba umre, odnosno duša napusti fizičko telo, mogu da joj se dogode mnoge stvari. Preminula osoba pre ponovnog utelovljenja ima sposobnost da neko vreme (duže ili kraće – zavisno od karme), boravi na Zemlji bez uzimanja fizičke forme (mnogi to zovu “duh”, po Vedama to se zove “suptilno telo”, odnosno neutelovljena duša sa svojim umom, inteligencijom i lažnim egom).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovde su neki od uobičajenih načina kojima “duhovi” (neutelovljene duše) pokušavaju da razgovaraju sa nama. Ukoliko vam se događa nešto od toga, zaboravite na strah od nepoznatog i slušajte svoju intuiciju. Samo vaša intuicija može delotvorno da vas vodi.

1. Živopisni snovi ili vizije za vreme meditacije

Duhovi su najpoznatiji po tome što pokušavaju da dođu do nas kroz snove i meditaciju. Tada su naše misli mirne i mi smo otvoreniji. Oni će stvoriti scenario ili znakove koji će privući našu pažnju. Posebno kada sanjate, usklađeni ste sa drugim sferama i duhovi lakše razgovaraju sa vama. Pre nego što počnete da meditirate ili spavate, iskreno zatražite poruku

2. Vaša čula su oštrija, poboljšana

Duhovi komuniciraju na indirektan način, tako da će izoštriti vaša čula i vi ćete primećivati više stvari. Moći ćete da ih vidite perifernim vidom ili ćete osetiti miris cveta koji vas podseća na neku preminulu osobu. Često u početku nećete znati što ste videli, ali ostanite mirni i otvoreni za iskustva.

3. Elektronika se čudno ponaša

Svi smo to videli u filmovima, što ne znači da to nije tačno. Elektronika se uključuje i isključuje, ton se pojačava ili se na televizoru menjaju kanali. Ova pojava će se nastaviti sve dok se ne suočimo sa situacijom.

4. Znate stvari koje ne možete da objasnite

Jeste li ikad imali osećaj da znate nešto, a ne možete da se setite da ste to ikada učili? Duhovi mogu telepatski da vam šalju informacije. Te informacije će vam trebati, pa ostanite otvoreni za njihovo postojanje. Takođe, duhovi mogu da u pravljaju našom intuicijom. Dakle, slušajte vaš unutrašnji osećaj, jer može da vas odvede na nepoznata mesta.

5. Često osećate žmarce

Ako ponekad razgovarate o preminuloj osobi ili situacija u kojoj se nalazite ima veze sa preminulom osobom, a vi osećate hladnoću, trnjenje ili žmarce, to bi mogao da bude jasan pokazatelj prisutnosti. Iako to nije uvek najugodnije, zapamtite da su oni sada na drugačijim talasnim dužinama. Nemojte da se bojite, kada se to dogodi oni samo žele nešto da vam kažu.

6. Osećate kao da vas neko vodi

Nešto vas gura u određenom smeru, a vaša intuicija to ne može da shvati. To je još jedan način na koji duhovi pokušavaju da vas odvedu na neko mesto na koje morate da dete kako biste otkrili nešto što vam je skriveno.

Izvor: www.espreso.co.rs

381 Pregleda