Proročica Mhoni Vidente predvidela kraj sveta

Svašta je do sada pogodila, jedan datum je vrlo ZABRINJAVAJUĆ!

Posle ovih reči njenim sledbenicima uopšte nije prijatno

Slavna meksička proročica Moni Vidente, žena koju na Instagramu prati nešto manje od milion i po ljudi, nema dobre vesti za čovečanstvo. Kaže, ostalo nam je još jako malo vremena da se “posložimo u glavama” i preduzmemo nešto jer se bliži fatalna 2031. godina.

Prema njenim vizijama, 2031. godina će doneti, citiramo je, “potpuni haos, dolazak Antihrista, te globalni kolaps u smislu ratova, klimatskih promena i pandemije”, prenosi njenu apokaliptičnu najavu portal El Heraldo De Mexico.

Vidente je isto tako nedavno kazala da će se 21. septembra ove godine na Zemlju spustiti 72 demona, te da će sa sobom doneti destrukciju i manifestovati se u obliku potresa i eruptirajućih vulkana.

Sve je to začinila snimkom nastaom nedavno u Istanbulu, na kom se čini kao da se među crnim oblacima ukazalo nekakvo lice tokom oluje:

– Demoni su na slobodi – napisala je 20. septembra uz video.

Da li je video montiran ili je u pitanju samo previd, možemo da nagađamo, ali nedavno je i čuveni portal “As” podsetio zašto brojni ljudi pažljivo slušaju šta Vidente govori.

Naime, pre nekoliko meseci najavila je da će snažan zemljotres pogoditi Meksiko, što se i ostvarilo:

– Meksiko će u aprilu ili septembru zadesiti potres magnitude 6,9 – predskazala je pre nekoliko meseci Vidente i pogodila.

Zaista, 8. septembra tu državu je pogodio zemljotres magnitude 7,1, tek za nijansu snažniji u odnosu na ono što je prorekla.

Vidente je takođe kazala da će 2021. godina biti “prilično ekstremna” zahvaljujući globalnom zagrevanju i ispričala da su joj vizije otkrile i potrese magnitude 8 Rihtera nadomak Ekvadora i Čilea. Tu je kao moguće termine navela tri meseca – mart, jul i novembar.

Izvor: www.espreso.co.rs

709 Pregleda