Steve Mulligan-čovek koji se seća prošlog života

Britanac tvrdi da se seća prošlog života!

Stiv Maligan je tvrdi da može da se seti svog prošlog života zahvaljujući seansi hipnoze, koja je pokrenula “živa” sećanja na to, kako je on umro tokom Prvog svetskog rata!..

Stivi da može da se seti svog prošlog života kao pilota u Prvom svetskom ratu i da može živo da se seti svoje smrti! On je pre par dana i posetio svoj nekadašnji grob.?!

61-godišnji Steve Mulligan rođen je u Mančesteru 1961. godine, ali ima jasna sećanja na odrastanje u Landudnu (engl. Llandudno) , u Velsu, davne 1903. godine, prenosi North Vales Live.

On je rekao je da može da se seti kako je odrastao kao Sidni Satklif (Sydney Sutcliffe), koji je ubijen kada je imao 24 godine tokom Prvog svetskog rata – Stiv je rekao da se seća da je Sidnej oboren iznad Zapadnog fronta.

Pored vizija rata, Stiv tvrdi da ima “živa” sećanja na odrastanje u Landudnu pre više od jednog veka, a sada se vratio u to područje kako bi posetio Sidnijev grob što je pokrenulo “živa” sećanja na to kako je on umro tokom Prvog svetskog rata

Stiv je rekao: “Od detinjstva me je uvek privlačio Landudno, čak i kada sam ovde došao kao dete znao sam kako se snalazim i moja mama se začudila kako znam gde da idem.Kada smo šetali okolo, bilo mi je kao da imam Deja vu – kao da sam već bio tamo.! Tek kada je neko predložio regresiju u prošli život, sve je ovo izašlo na videlo.”

Steve Mulligan, je rekao da je otišao na seansu hipnoze kod Pola Godarda i prisetio se da se pridružio Fuzilijerima u Reksamu i kasnije pridružio Kraljevskom letećem korpusu pre nego što je služio kao vazdušni fotograf i topnik tokom Prvog svetskog rata.

“Kada sam radio hipnozu sa Polom, nikada ranije nisam radio ništa slično, ali sam imao sva ta sećanja koja sam mogao da vidim crno-belo.Sećam se da sam bio u avionu i gledao dole u ​​zemlju i pomislio da mi je drago što nisam dole. Sećam se da sam razmišljao, ja sam kao ptica.” , rekao je on prenosi portal Mirror

Tvrdi da su njegova poslednja sećanja na let iz vazdušnog izviđanja iznad neprijateljskih linija u blizini Kambraja u Francuskoj.Stiv kaže da može da se seti da je gledao iz aviona na zemlju nekoliko trenutaka pre nego što ga je pogodila neprijateljska vatra, zbog čega je avion izmakao kontroli.

On je objasnio: “Sećam se tog osećaja dok se avion spuštao i bilo je zaista čudno jer nisam imao kontrolu nad njim.Mogao sam da osetim taj gubitak života, ali ne mogu ništa da uradim.!

Kasnije je sa svojom partnericom Šeron posetio ratni spomenik u Landudnu, gde je pronašao ime “Sidni Satklif“ među lokalnim vojnicima koji su nažalost poginuli tokom Prvog svetskog rata.

Pored vizija rata, Stiv kaže da ima “živa” sećanja na odrastanje u Landudnu pre više od 100 godina.!

“Nisam znao ništa o Landudnu osim što sam došao ovde kao dete sve dok nisam napravio regresiju. Nikada nisam čuo za ime Sidni Satklif, tako da je za mene da odaberem to ime od miliona imena i da to bude neko ko je živeo u Landudnu, jednostavno je neverovatno.

Stiv takođe kaže da se seća nastupa na sceni u pozorištu Paviljon Llandudno sa svojim ocem, za koga veruje da je bio zabavljač.

Rekao je medijma u intervujuu: “Sećam se da je moj otac bio zabavljač i da ga vidim kako glumi na sceni i zasmejava publiku. Sećam se da bih mu ponekad pomogao na sceni, kao u rutini oca i sina Stavrosa Flatlija.

Posetili su i groblje Llanros, gde su sahranjeni njegovi “roditelji” Artur i Roda iz navodno prethodnog života.

Izvor: Zanimljivostidana.com

509 Pregleda