Ciganska magija

Nema nimalo sumnje da je romska magija jedna od onih koje su najjače na svetu. Nju je veoma teško izvesti, a skoro ju je pa nemoguće skinuti i to mogu upravo Romkinje koje su je i napravile.

Nebrojeno je puno ovakvih ritala jer ovaj narod ne samo da ima obrede za ljubav već i za posao, za sreću, za kraj braka, ali i za venčanje i večnu ljubav.

Skoro da nema toga što nije moguće postići pomoću ove magije, a evo i dokaza za to. Navodimo vam par rituala uz pomoć kojih ćete muškarca koji vam se sviđa navesti na to da vam padne na kolena i da bude samo vaš:

Ako si sa svojim dragim već u braku postoji način da on zauvek bude tvoj i da vaš brak prosto procveta, a evo i kako:

Potrebno je da pronađeš na zemlji otisak leve stope svog muža, a onda da tu zemlju pokupiš u neku saksiju i u njoj posadiš neven. Veruje se da će ako neven procveta u njoj isto tako do kraja života cvetati tvoj brak.

Da bi ova čarolija bila jača, ti možeš da pomešaš malo zemlje koja je ostala nakon otiska tvoje noge.

Ukoliko želiš da zapališ strast u venama muškarca koji ti se sviđa, potrebno je da zapališ vatru, a onda desnom rukom zahvati malo soli i baci je u plamen uz sledeće reči:

“Ovo ne gori sol u vatri već srce moga voljenoga, ne mogao uspokojiti svoju dušu i telo dok ne došao do mene!”

Ovu čaroliju je potrebno da ponoviš tri puta, u tri petka, u periodu oko punog Meseca.

Ako želis da znaš ko ti je suđen, skuvaj jedno jaje, odvoj belance, a žumance dobro uvaljaj u so, pa ga vrati u belance. Kada kreneš na spavanje pojedi ga, ali nemoj da piješ vodu. Veruje se da će ti u san doći suđeni muškarac nakon ovoga.

Da bi muškarac kog voliš bio samo tvoj potrebno je da mu vežeš crveni konac oko zgloba ruke ili noge i on prosto neće ni moći da pomisli na neku drugu, jer ćeš mu samo ti biti u mislima.

Postoji verovanje da je crveni konac večan, pa samim tim obezbeđuje i neprolaznu ljubav.

Izvor: alo.rs

465 Pregleda